„En unik wellness behandling til netop din hudtype & dine behov “

Wellness Behandlinger

Varighed ca. 30 min.

Den lille, forfriskende ansigtsbehandling

Det behøves ikke at tage flere timer at gøre noget godt for sig selv. Med denne lille ansigtsbehandling, der opleves forfriskende, bliver huden boostet med masser af fugt. Behandlingen består af: Afrensning, hudanalyse, rens, let massage, afsluttende pleje, samt vejledning i daglig pleje af din hud.

300 kr. 

Varighed ca. 60 min.

Dybdegående Wellness ansigtsbehandling

Denne unikke ansigtsbehandling skræddersyes efter dine behov. Efter denne behandling ses en umiddelbar synlig effekt, samtidig med at du opnår en fantastisk velvære. Huden opleves smidig, opstrammet. Behandlingen består af: Afrensning, hudanalyse, dybde rens af ansigt og hals, peeling, massage, ansigtsmaske, øjen- & læbemaske, afsluttende pleje, samt vejledning i daglig pleje af din hud.

499 kr.

Varighed ca. 45 min.

Teenager ansigtsbehandling
(drenge & piger)

Denne ansigtsbehandling er målrettet teenagere mellem 13 og 18 år, der er træt af bumser og uren hud, og de gener der følger med dette. Med Forlle´ds specielle Teen-serie genoprettes hudens fugt- / mineralbalance og du opnår fornyet velvære. Behandlingen består af:
Afrensning, hudanalyse, dybde rens, maske, afsluttende pleje, med plejeprodukter tilpasset din hud, samt vejledning til daglig hudpleje

335 kr. 

Varighed ca. 50. min

AFSTRESSENDE WELLNESS & KLANG

Wellness er balsam for både krop og sjæl. Oplev hvordan en kombination mellem almindelig massage og dybdegående klangmassage kan frigive ny energi. Kom af med stress og spændinger i kroppen og oplev fornyet velvære og vitalitet. Behandlingen består af:
Afrensning af ansigt, hals og dekolleté, massage af ansigt, hovedbund, nakke, skulder samt dekolleté

450 kr. 

Varighed ca. 20-30 min.

EFTERÅR- & Vintertjek af produkter

Når temperaturen falder og med udsigt til nattefrost, mærker vi for alvor, at vi lever på den nordlige halvkugle. De store temperaturskift er en belastning for de små blodkar og for hudens fugtighedsbalance, hvilket gør at huden har brug for ekstra næring. fugtgivende, genopbyggende og beskyttende produkter. Tag dine produkter med til et gratis tjek.

Gratis vejledning

Varighed ca. 20-30 min.

Forår- & sommertjek af produkter

Sommer er dage ved stranden, sol og lange, lyse nætter. Men sommerens høje temperatur medfører, at vores blodcirkulation løber tættere på hudens overflade og aktiverer både vores sved- og talgproduktion. Derfor kan nogle opleve, at huden udskiller flere affaldsstoffer, fedter mere, og man får varmeknopper. Tag dine produkter med til et gratis tjek.

Gratis vejledning

Varighed ca. 2-3 timer

Forlle’d Tøseaften

Dette tilbud er for dig, der har lyst til at invitere naboer, venner, kollegaer, familie mfl. til homeparty med Luksus ansigtsprodukter fra Forlle’d. Jeg demonstrer produkter med mulighed for at prøve dem. Værtinden bliver forkælet med særlige fordele, og måske falder der lidt godt af til gæsterne. Arrangementet koster ingenting og der er ingen købetvang. 

Gratis arragement

Varighed ca. 20-30 min

HUDANALYSE OG PRODUKTTJEK

Der er mange ydre og indre faktorer, som påvirker hudens tilstand, hvilket betyder at huden igennem livet har brug for forskellig pleje, hvor alder og levevis afspejles i huden. Hos Care Yourself kan du få vurderet hudens tilstand, hvor jeg renser huden i dybden, laver en hudanalyse og anbefaler de hudplejeprodukter, som vurderes værdifuldt for din hud.

Gratis vejledning

Bestil tid til en wellness behandling eller forkæl en du holder af med et gavekort

Værd at vide om Wellness

Hvad kan jeg forvente?

Hos Care Yourself bliver der taget særlig hånd om dig. Alle ansigtsbehandlinger bliver omhyggeligt tilpasset din hud og dine behov.

Alle behandlinger foregår i en afslappende atmosfære, hvor du virkelig kommer ned i gear og alle sanser forkæles.

Hvilke produkter anvendes?

Jeg bruger udelukkende luksusprodukter fra Forlle’d hudplejeserien i klinikken.

Forlle’d er en japansk serie, der på sin unikke måde arbejder i dybden, samtidig med at den viser rigtig gode resultater på kort tid. Alle produkter kan købes i klinikken.

BESKYT DIN HUD

Huden er kroppens største organ, der skal beskytte kroppens indre miljø mod vores omgivelser.

Derfor er det en god idé at rette fokus på den daglige hudpleje, da huden har brug for forskellig pleje i takt med vores velbefindende og årstidernes skiftene.

TIDEN EFTER EN BEHANDLING

For at vedligeholde det gode resultat efter din behandling, er det godt at tillægge sig en god hudpleje rutine både morgen og aften. Herved opnår du ikke bare at forlænge effekten af din behandling, du får også et bedre resultat.       

En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge.) er værdifuld for din hud.

Om Care Yourself

Charlotte Husted Nielsen, ejer af Care Yourself, er Nordlys behandler med FOKUS PÅ DEN FYSISKE & PSYKISKE VELVÆRE.

Kontakt info

Mobil: 40 61 31 73
Facebook: Care Yourself
Bealingsmetoder: Gavekort, kontant, mobilepay, bankoverførsel

Find vej

Charlotte Husted Nielsen
Gl. Kirkevej 33
6920 Videbæk

Care Yourself er certificeret
Nordlys Klangmassør