„Besøg mig i klinikken i Fiskbæk eller kontakt mig direkte“

Om Kvinden bag Care Yourself

 • Hjælpe andre mennesker

  Min interesse

  Jeg har altid interesseret mig for at hjælpe andre mennesker, både privat og i mit arbejde. Med min musikpædagogiske baggrund har mine primære interesseområder været: Musikalsk sansestimulering af børn. Musikalsk leg og læring for børn med specielle undervisningsbehov. Musik og demensramte.

 • En lærerig periode

  Selvudvikling

  Jeg har i flere år arbejdet på at finde mig selv, min egen sandhed og indre ro. Det blev en rejse, hvor jeg fik åbnet op for en ubearbejdet smerte og sorg fra barndommen.

  Dette selvudviklingsforløb var en meget lærerig periode af mit liv, hvor jeg lærte både at tilgive samt at rumme og elske mig selv og andre. Det styrkede mit selvværd væsentligt, og jeg fik på ny mod til at stå i mit eget lys og gøre det, som føltes rigtig for mig.

 • Uddannet klangmassør

  Kendskab til klangterapi

  På denne rejse stiftede jeg kendskab til lydene fra de tibetanske klangskåle, som er fantastiske til at skabe ro. Det overvældede mig, eftersom lydene gav en dyb og umiddelbar ro i mig, som jeg ikke mindes at have følt tidligere. Den oplevelse var så stor og vakte min interesse så meget, at jeg uddannede mig til klangmassør i 2018.

  Det er en stor glæde for mig at kunne hjælpe mennesker med at genskabe roen og finde ind til harmoni og balance med denne behandlingsform. 

 • Anerkendende og omsorgfuld

  Pædagogik og psykologi

  Eftersom jeg altid har været fascineret af de pædagogiske og psykologiske samtaler mellem mennesker, er min interesse for coaching og kommunikation blevet en realitet.

  Jeg har altid en anerkendende og omsorgsfuld tilgang til mine klienter. Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig med respekt for din situation og dine behov.

 • Jeg har følgende erfaring

  Uddannelsesforløb

  • Oktober 2019: Personlighedsudvikling: Feminin Life Purpose
  • Marts 2019 Masterclass i Klang og Bindevævsmassage
  • November 2018 Ansigtsbehandler fra creme de la creme
  • November 2018 Coaching & Kommunikation
  • Oktober 2018 Certificeret Peter Hess Klangmassør
  • Juni 2018 Klinikdrift
  • Juni 2018 Peter Hess Klangmassage modul 3 + 4
  • Maj 2018 Peter Hess Klangmassage modul 1 + 2
  • Februar 2010 Master i Musikformidling fra Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg med speciale i sansestimulering af babyer

  For mig er det vigtigt at følge med og være ajour indenfor mine arbejdsområder. Derfor vil jeg blive ved med at videreuddanne mig og tage de kursusforløb, der er relevant for mine behandlinger.

Bestil en tid

BOOKING:
Jeg er klar ved telefon på 40 61 31 73. Indtal gerne en besked med dit navn og telefonnummer, og jeg ringer dig op hurtigst muligt. Du kan også sende en SMS på dette nummer. Ved fremmøde kan du parkerer ude foran klinikken. 

SKRIV TIL MIG:
Du er også velkommen til at kontakte mig pr. mail. vedrørende tidsbestilling, forespørgsler eller spørgsmål. Bemærk venligst, at mails kun besvares i åbningstiden. Mailadressen er: charlotte@care-yourself.dk

AFBESTILLING:
Bliver du nødt til at flytte tidspunktet for din behandling, eller er du forhindret i at komme, skal jeg høre fra dig mindst 24 timer før den aftalte tid. Ved udeblivelse skal 50% af prisen, for den aftalte behandling betales. 

Forkæl en person du holder af

Gavekort

Et gavekort er den perfekte gaveidé og kan bruges til såvel produkter – som behandlinger hos Care Yourself. 

Alle gavekort har en indløsningsfrist på 1 år fra købsdato, medmindre andet er oplyst. Det er modtagerens eget ansvar at gøre brug af gavekort indenfor indløsningsfristen og opbevare det forsvarligt. Care Yourself kan ikke gøres ansvarlig for mistede eller udløbende gavekort. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. De kan hentes i klinikken i åbningstiden eller bestilles via bestillingsformularen her ved siden af.

Bestil tid via formularen

  Om Care Yourself

  Charlotte Husted Nielsen, ejer af Care Yourself, er Nordlys behandler med FOKUS PÅ DEN FYSISKE & PSYKISKE VELVÆRE.

  Kontakt info

  Mobil: 40 61 31 73
  Facebook: Care Yourself
  Bealingsmetoder: Gavekort, kontant, mobilepay, bankoverførsel

  Find vej

  Charlotte Husted Nielsen
  Gl. Kirkevej 33
  6920 Videbæk

  Care Yourself er certificeret
  Nordlys Klangmassør