„Opnå større personlig indsigt og indfri personlige målsætninger med coaching

Coaching

Varighed ca. 60 min.

Individuel coaching

Coaching er en helt unik udviklingsmulighed, hvor det er det DU ønsker at forandre, udvikle eller blive klogere på, der danner grundlag for samtalen. Det er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, udfolde personligt potentiale

600 kr. 

Varighed 15-20 min.

Intro samtale

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte mig og hvis du beslutter dig for at starte et coachingforløb op hos mig starter vi med en introsamtale på 15-20 minutter, som selvfølgelig er gratis for dig. Det kan sagtens være over telefonen.

Gratis

Hvad er coaching?

Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, udfolde personligt potentiale, opnå større personlig indsigt og indfri personlige målsætninger som du ikke formår at indfri på egen hånd.

Andre har oplevet det samme
Gennem livet oplever de fleste af os nok, at vi i perioder kører ud af et spor uden rigtig at tænke over det. Pludselig ser vi, at der er andre spor, andre veje at gå, andre muligheder og vi stopper måske op og overvejer om vi er på det spor, vi ønsker at være på.

Når vi stiller os selv det spørgsmål, kan det give anledning til meget frygt og vi kan derfor være tilbøjelige til at skubbe spørgsmålet til side. 

Care Yourself Coching indebærer:

Forhøjet fokus og motivation

Du vil opleve, uanset hvilken situation du er i, at bare det at give dig selv en time om ugen eller hver anden uge, hvor det kun handler om dig, hvor du er i fokus, kan gøre en kæmpe forskel for din motivation, din handlekraft og dit syn på dig selv og dine muligheder og potentialer.

Tænk en gang over hvor sjældent du giver dig selv et sådant rum, hvor du er 100% i fokus og hvor der ingen forventninger er til dig, hvor du kan være 100% ærlig – det skulle i mine øjne være alle forundt.


Refleksion, selvobservans og handling

Coaching er en fremadrettet samtale med fokus på at udfolde dit potentiale, dine muligheder og din handlekraft.

En naturlig del af et coachingforløb er refleksion, selvobservans og handlingsorienteret og derfor er det altafgørende for dit udbytte at du går helhjertet ind i processen og giver plads til refleksion og fordybelse, samt prioriterer de konkrete handlinger vi aftaler, der er til gavn for processen, din målsætning og den forandring du ønsker.


En unik udviklingsmulighed

Coaching er en helt unik udviklingsmulighed, hvor det er det DU ønsker at forandre, udvikle eller blive klogere på, der danner grundlag for samtalen.

Filosofien i coaching er, at vi alle har svarene i os selv, men at vi har brug for en ikke dømmende, anerkendende og nysgerrig interesse fra en anden for at finde nye svar og løsninger, frem hos os selv.


Care Yourself

Al forandring starter med det første skridt

– et coachingforløb kan være det første skridt der skal til, for at du skaber den forandring du ønsker.

Terapeut, Charlotte Husted Nielsen

Tilgang til Coaching

Filosofi

Min filosofi er, at jo større indflydelse du oplever at have i dit eget liv jo større trivsel og livskvalitet vil du opnå.

Det lyder måske banalt, men når vi føler os pressede, kan vi have svært ved at se, at vi har mulighed for at gøre noget andet og vi risikerer derfor nemt at blive ofre i vores eget liv.

Som offer gør vi os afhængig af at noget udefra skal ske og vi sætter hermed os selv uden for indflydelse og ansvar. Derfor er mit fokus, når jeg coacher at støtte dig i at tage ansvaret tilbage og hermed arbejde med den udvikling og forandring, du ønsker.

Mission

Min mission er at hjælpe dig med at finde lyset i alt det svære du står i, så du kan få et pejlemærke at gå efter, og genfinde balancen og livsglæden igen.

Når vi står i svære ting i livet, har vi en tendens til ikke at kunne se klart, og derfor bliver det også svært at træffe de rigtige beslutninger.

Jeg hjælper dig med at genfinde overblikket, og får siet skidtet fra, så det klart kommer til at fremstå, hvad der er rigtigt for dig at gøre eller ikke gøre.

Inspiration

Jeg er meget inspireret af den kognitive psykologi såvel som den positive psykologi.

Især lægger jeg fokus på individets potentialer og styrker frem for fokus på mennesket som noget, der skal repareres (Positiv Psykologi).

Jeg ligger endvidere også fokus på ideen om at tanker skaber følelser, og at vi dermed gennem ændring af vores måde at tænke på kan ændre den måde, vi føler og dermed også handler på (Kognitiv Psykologi).

Om Care Yourself

Charlotte Husted Nielsen, ejer af Care Yourself, er Nordlys behandler med FOKUS PÅ DEN FYSISKE & PSYKISKE VELVÆRE.

Kontakt info

Mobil: 40 61 31 73
Facebook: Care Yourself
Bealingsmetoder: Gavekort, kontant, mobilepay, bankoverførsel

Find vej

Charlotte Husted Nielsen
Gl. Kirkevej 33
6920 Videbæk

Care Yourself er certificeret
Nordlys Klangmassør