„Klangterapi eller klangmassage giver dig dyb ro & afslapning“

Klang terapi

Varighed ca. 60 min.

Klangmassage for kræftramte

Klangmassage kan noget helt særlig med de blide lyde og svingninger fra klangskålene. Nervesystemet og hver en celle i kroppen bliver stimuleret, falder til ro og finder på ny sin egen orden og balance.

Klangmassage til kræftramte er hos Care Yourself først og fremmest et frirum, der befordrer energi og velvære – det er stedet hvor sygdomsbehandling og hospitalsverdenen for en stund kan komme på afstand. Et frirum der har dig i centrum og tager udgangspunkt i en omsorgsfuld atmosfære tilpasset dine ønsker og behov. Fremstår livet i en karakter, hvor du ikke formår at komme til mig, kommer jeg gerne ud til dig (tillæg for kørsel.)

500 kr. 

Varighed ca. 60 min.

Peter Hess klangmassage

Peter Hess klangmassage er en meget effektiv metode til at opnå dyb afslapning på alle niveauer. Under en klangmassage vil du opleve en atmosfære af ro, afslapning og tryghed, der gør det lettere for dig at frigøre bekymringer, angst, stress, cirklende tanker og tvivl. 

Klangmassagen kan løsne både fysiske og følelsesmæssige spændinger og blokeringer og virker derved fordrende på kroppens selvhelbredende processer. En klangmassage kan ofte virke i kroppen flere dage efter massagen. Denne massage er god for alle, der ønsker en god wellnessoplevelse eller til dig der har spændinger/smerter i krop og sind.

500 kr. 

Varighed ca. 30-45 min.

Baby klangmassage

Mange babyer oplever spændinger i kroppen efter fødslen, ubehag i maven og 3 måneders kolik mm. Med klangmassagens unikke evne til at skabe en dyb afslappethed i kroppen, kan denne massageform have en gavnlig virkning på kroppens evne til at restituere og således fremme organismens selvhelbredende processer og sundhed.

Lige fra tiden i livmoderen har barnet været omgivet af skvulpende bevægelser og lyden af moderens puls. Derfor vil klangmassagen vække en naturlig tryghed hos barnet, da det for barnet allerede er velkendte komponenter der arbejdes med

400 kr.

Varighed ca. 45 min. pr gang

Afslappende klangmassage for gravide

De blide toner og vibrationerne fra klangskålene virker beroligende på både mor og foster. Under graviditeten ændrer både kroppen og hormonerne sig, hvilket kan give spændinger og smerter i kroppen, samt humørsvingninger. Klangmassagen kan være med til at lindre disse gener, og hjælpe dig til at blive mere afslappet.

Under klangmassagen kan fosteret mærke de forskellige lyde fra klangskålene. De dybe og blide toner virker beroligende, hvor de høje og lyse toner kan fremkalde bevægelse fra fosteret. Alt efter dine behov og ønsker, kan jeg kombinere klangmassagen med bindevævsmassage, som er en behagelig afbalancering af kroppen, hvilket kan være fordrende for en gravid krop, der er i store forandringer. Hele massagen foregår uden på tøjet.

Det anbefales først at påbegynde gravid klangmassage efter den første scanning, da jeg har brug for at vide, at fosteret har det godt.

400 kr.

Varighed ca. 60 min. pr gang

Klangmassage - startpakke

En startpakke med klangmassage består af 3 behandlinger, hvor tidspunkter for hver behandling løbende kan aftales imellem os. Det er vigtigt for mig, at du føler dig godt tilpas under behandlingen, og at vi sammen når frem til det resultat, du havde håbet på i sidste ende.  

Startpakken med klangmassage henvender sig til dig, der vil have et intensivt behandlingsforløb eller blot lidt selvforkælelse med klangmassage. Når du vælger startpakken afsætter vi god tid til samtale, journalføring og udarbejdelse af en individuel behandlingsplan, der er skræddersyet til dig
og dine behov. Ved første behandling betales hele beløbet for den samlede startpakke.

1350 kr. 

Beskrivelse af klangterapi

 • Enkel, smuk og avanceret

  Hvad er klangmassage?

  Peter Hess Klangmassage er enkel, smuk og samtidig en avanceret behandlingsform, hvor vi kombinerer lyden fra nøje afstemte og kvalitetssikrede klangskåle (tibetanske syngeskåle), med moderne videnskabelig indsigt i lydbølgers og vibrationers harmoniserende virkning på krop og sind.

 • Massage med lyde og dyb afslapning

  Hvordan foregår det?

  Under klangmassagen ligger du påklædt på en briks med et tæppe over dig. De forskellige klangskåle anbringes på kroppen mens de anslås blidt. De harmoniske og naturlige lyde opfanges af øret som forsigtigt fører til en dyb afslapning. De rytmiske lydvibrationer overføres til kroppen og skaber en fin vibration, som ofte beskrives som en slags "massage". Ovenfor kan du læse om de forskellige klangmassager.

 • Peter Hess, Tysk terapeut

  grundlægger

  Peter Hess klangmassage er en meget effektiv metode til at opnå dyb afslapning på alle niveauer. Under en klangmassage vil du opleve en atmosfære af ro, afslapning og tryghed, der gør det lettere for dig at frigøre bekymringer, angst, stress, cirklende tanker og tvivl. Klangmassagen løsner både fysiske og følelsesmæssige spændinger og blokeringer og virker derved fordrende på kroppens selvhelbredende processer. 

 • Lydmassage til kroppen

  Celle Massage

  Denne "celle massage " til kroppen er beskrevet af Peter Hess, grundlæggeren af ​ klangmassagen med følgende billede: "Hvis du lader en sten falde i en dam, bliver der skabt koncentriske bølger, der spredes over hele dammen. Hvert molekyle vand er sat i bevægelse på denne måde. Det samme sker med klangmassagen i vores krop, som indeholder omkring 80 procent vand. De beroligende vibrationer overføres til kroppen og spredes ud i koncentriske bølger: en beroligende massage til hver af de over 100 billioner celler i kroppen - en celle massage. " Med denne massage balanceres hele kroppen indefra.

 • Særligt fremstillet til kroppen

  Klangskåle

  De klangskåle jeg anvender, er specielt fremstillet til brug på kroppen, hvor man sætter skålene direkte på kroppen. Det vigtige er, at de frekvensområder en skål frembringer, er korrekte i forhold til kroppens behov, og at svingningerne kan forplante sig harmonisk fra skålen til det kropsområde, der arbejdes på.

 • Produktionen foregår i Nepal

  Fremstilling af skålene

  Fremstillingen af skålene, der anvendes i Peter Hess Klangmassage, er resultatet af et stort udviklingsarbejde, der forener tradition og moderne viden om lyd og svingninger i kroppen. Skålene fremstilles af en særlig metallegering og smedes efter traditionelle håndværksprincipper.

  Produktionen foregår overvejende i Nepal, der i tæt samarbejde med Peter Hess Instituttet i Tyskland samarbejder med læger, lydspecialister og ingeniører - din og vores sikkerhed for, at klangmassagen får den ønskede virkning. Der udføres herefter en omfattende kvalitetskontrol både i produktionslandet og i Tyskland, for at sikre at skålene lever op til den høje standard.

 • Mere end 30 års forskning

  Forskningen

  I mere end 30 år har Peter Hess (Tyskland) afprøvet, udforsket og udviklet klangskåle og teknikker på baggrund af moderne viden om lyd og svingningers påvirkning af kroppen. Peter Hess har uddannet klangmassører og terapeuter i en del år, og det er efter hans metoder jeg har uddannet mig via Peter Hess® Akademiet ved Nordlyscentret i Silkeborg

  Jeg bruger udelukkende terapiklangskåle fra Peter Hess i klangmassage for at opnå den ultimative wellnessoplevelse eller behandlingsforløb.

Det siger kunderne om Klangmassage hos Care Yourself

#1

Klangmassage løsner mine spændinger og blokeringer i kroppen

#2

Klangmassage er en utrolig god måde at blive afslappet på, det er ren wellness for mig

#3

Efter klangmassagen fik jeg i de efterfølgende dage mere overskud i hverdagen

#4

Jeg har fået det meget bedre med min krop efter jeg begyndte at gå til regelmæssig klangmassage hos Care Yourself

#5

„Klangmassage får mig til at mærke mig selv, slippe mine tanker og alt udenom mig, jeg kommer dybt ned i et meditativt niveau“

#6

„En perfekt måde at få massage på, da det foregår udenpå tøjet, hvilket jeg er glad for, da jeg ikke er en, der ville vælge en normal massage med olie og sådan

#7

Klangmassage er for mig et middel mod stress og tankemylder

#8

Klangmassage virker ret godt for mit tinitus og den vedvarende indre støj aftager

#9

Klangmassage får min stressede krop til at slappede af og min hjerne til at koble fra

Om Care Yourself

Charlotte Husted Nielsen, ejer af Care Yourself, er Nordlys behandler med FOKUS PÅ DEN FYSISKE & PSYKISKE VELVÆRE.

Kontakt info

Mobil: 40 61 31 73
Facebook: Care Yourself
Bealingsmetoder: Gavekort, kontant, mobilepay, bankoverførsel

Find vej

Charlotte Husted Nielsen
Gl. Kirkevej 33
6920 Videbæk

Care Yourself er certificeret
Nordlys Klangmassør